آلومینیوم فلزی به رنگ سفید مایل به نقره ای، عنصر 13 جدول تناوبی است. یکی از واقعیت های شگفت انگیز در مورد آلومینیوم این است که گسترده ترین فلز روی زمین است و بیش از 8 درصد از جرم هسته زمین را تشکیل می دهد. همچنین سومین عنصر شیمیایی رایج در سیاره ما پس از اکسیژن و سیلیکون است.
در عین حال، به دلیل اینکه به راحتی با سایر عناصر متصل می شود، آلومینیوم خالص در طبیعت وجود ندارد. این دلیلی است که مردم نسبتاً اخیراً در مورد آن مطلع شده اند. به طور رسمی آلومینیوم برای اولین بار در سال 1824 تولید شد و پنجاه سال دیگر طول کشید تا مردم یاد بگیرند که آن را در مقیاس صنعتی تولید کنند.
رایج ترین شکل آلومینیوم موجود در طبیعت سولفات های آلومینیوم هستند. اینها مواد معدنی هستند که دو اسید سولفوریک را ترکیب می کنند: یکی بر اساس یک فلز قلیایی (لیتیوم، سدیم، پتاسیم روبیدیم یا سزیم) و دیگری بر اساس فلزی از گروه سوم جدول تناوبی، در درجه اول آلومینیوم.
سولفات های آلومینیوم تا به امروز برای تمیز کردن آب، برای پخت و پز، در پزشکی، در آرایشی و بهداشتی، در صنایع شیمیایی و در بخش های دیگر استفاده می شود. به هر حال، آلومینیوم نام خود را از سولفات های آلومینیوم گرفته است که در لاتین آلومن نامیده می شود.
مشاهده پست مشابه : رژیم غذایی عالی برای مقابله با آنفلوآنزا